Odabir lokala

SIROK IZBOR

Kako odabrati lokal

Ukoliko zelite da odaberete lokal za proslavu rodjendana ili proslavu bilo kog drugog tipa - NA PRAVOM STE MESTU ! Bavimo se iznajmljivanjem klubova za rodjendane dugi niz godina i veoma lako cemo Vas posavetovati u vezi i najmanjeg detalja vezanog za Vase specijalno vece.

Kod odabira kluba za rodjendane prvo je vazno da na vreme odredite pozeljan termin, a u odnosu na to kada bi ste Vi zeleli da slavite. Obzirom na ogranicen broj petaka i subota u jednom mesecu, iz iskustva moramo naglasiti da je pozeljno da nas pozovete minimum mesec dana ranije, ili cak dva-tri meseca pre zeljenog termina. Dobar broj slavljenika odlucuje da pozove i rezervise termin za proslavu rodjendana samo dve ili tri nedelje pre zeljenog termina, sto nije dovoljno, jer su skoro svi nasi lokali tada uglavnom popunjeni vikednom ( petak i subota ) . Ukoliko je upitanju nedelja ili neki radni da, takodje je pozeljno kaparisati termin bar mesec dana ranije, iako su radni dani manje popunjeni.

Drugi vazan savet koji bi izdvojili jeste da realno treba sagledati broj zvanica za Vasu zurku ili proslavu. Uglavnom, sa spiska zvanica ne dodje minimalno 10 % pozvanih, a maksimalno i do 30 % zvanica bude spreceno i ne bude u mogucnosti da se pojavi na samoj proslavi. Iskalkulisite ovu infomaciju kod pravljenja spiska, obzirom da su manji lokali koje imamo u ponudi jeftiniji za iznajmljivanje, kako se ne bi desilo da zakupite klub za rodjendan ili proslavu koji je veci nego sto je realno potrebno za ocekivani broj gostiju.